Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Castalla ~ Alcoià
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Castalla ~ Alcoià
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.