Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Cicer arietinum L. (Papilionàcies)
Agres ~ Comtat
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors són consumides com a llegum, molt present en la dieta mediterrània.
Cichorium intybus L. (Compostes)
Agres ~ Comtat
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Bullides, amb un canvi d'aigua per treure'n l'amargor del seu gust, i es fregeixen amb alls.
Cichorium intybus L. (Compostes)
Agres ~ Comtat
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consumit cru en amanida.
Cichorium intybus L. (Compostes)
Cocentaina ~ Comtat
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Bullides, amb un canvi d'aigua per treure'n l'amargor del seu gust, i es fregeixen amb alls.
Cichorium intybus L. (Compostes)
Cocentaina ~ Comtat
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consumit cru en amanida.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Castalla ~ Alcoià
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.