Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Beta vulgaris L. subsp. vulgaris (Amarantàcies)
Cabanelles ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen bullides.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Cabanelles ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa a l'escudella per a donar-li bon gust.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Seva ~ Osona
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.