Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Conserva del raïm en forma de pansa. Quan era el temps dels raïms, en dos ramells, els lligaven i els penjaven en una canya i que s'anessin pansint [dit "amostuint"].