Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Thymus vulgaris L. subsp. vulgaris (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Als guisats de pollastre rostit amb patates i altres tipus de guisats acostumen a posar-hi farigola (Thymus vulgaris) i llorer (Laurus nobilis).
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Als guisats de pollastre rostit amb patates i altres tipus de guisats acostumen a posar-hi farigola (Thymus vulgaris) i llorer (Laurus nobilis).
Thymus vulgaris L. subsp. vulgaris (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Als guisats de pollastre rostit amb patates i altres tipus de guisats acostumen a posar-hi farigola (Thymus vulgaris) i llorer (Laurus nobilis).
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Als guisats de pollastre rostit amb patates i altres tipus de guisats acostumen a posar-hi farigola (Thymus vulgaris) i llorer (Laurus nobilis).
Thymus vulgaris L. subsp. vulgaris (Labiades)
Arbúcies ~ Selva
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Farigola, salsa de pastor (Thymus serpyllum subsp. chamaedrys) i llor (Laurus nobilis): es lliga tot plegat i es posa als guisats; també s'hi posen claus (Syzygium aromaticum).
Arbúcies ~ Selva
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Farigola, salsa de pastor (Thymus serpyllum subsp. chamaedrys) i llor (Laurus nobilis): es lliga tot plegat i es posa als guisats; també s'hi posen claus (Syzygium aromaticum).
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Pontós ~ Alt Empordà
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.