Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Origanum vulgare L. (Labiades)
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari per a la salsa dels cargols.
Juglans regia L. (Juglandàcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amb nous verdes i altres plantes es fa ratafia la nit de Sant Joan.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen.
Chondrilla juncea L. (Compostes)
Pontós ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari per a la salsa dels cargols.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats.
Asparagus acutifolius L. (Asparagàcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen bullits.
Reichardia picroides (L.) Roth (Compostes)
Pontós ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies)
Pontós ~ Alt Empordà
Cuita sense vehicle
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen torrades.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan bullen els cargols fan un manadet de llorer (Laurus nobilis), salsa de pastor (Thymus serpyllum subsp. chamaedrys) i farigola (Thymus vulgaris); també hi posen una cabeça d'alls (Allium sativum).