Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a l'estofat, als guisats.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a l'estofat, als guisats.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als cuinats, com ara estofat de patates, hi dona molt bon gust; també serveix per a condimentar el peix bullit perquè no sigui tan insuls [dit "soso"].
Observacions: Per a condimentar el peix, quan es menja bullit. Bullia una ceba, una patata, trinxat ben petit i una capceta o dues d'aquesta flor i una mica de tomàquet i ho feia bullir fins que ja hi quedava poc suc per a poder bullir el peix; llavors hi tirava el peix, i així era més bo.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als cuinats, com ara estofat de patates, hi dona molt bon gust; també serveix per a condimentar el peix bullit perquè no sigui tan insuls [dit "soso"].
Observacions: Per a condimentar el peix, quan es menja bullit. Bullia una ceba, una patata, trinxat ben petit i una capceta o dues d'aquesta flor i una mica de tomàquet i ho feia bullir fins que ja hi quedava poc suc per a poder bullir el peix; llavors hi tirava el peix, i així era més bo.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als cuinats, com ara estofat de patates, hi dona molt bon gust; també serveix per a condimentar el peix bullit perquè no sigui tan insuls [dit "soso"].
Observacions: Per a condimentar el peix, quan es menja bullit. Bullia una ceba, una patata, trinxat ben petit i una capceta o dues d'aquesta flor i una mica de tomàquet i ho feia bullir fins que ja hi quedava poc suc per a poder bullir el peix; llavors hi tirava el peix, i així era més bo.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els pastors, tan sols tinguessin un gra d'all (Allium sativum), un trosset de pa i un ou, hi barrejaven una mica de fulles d'aquestes, i feien una sopa amb una aroma molt bona.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar als guisats, com ara al pollastre rostit.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar als guisats, com ara al pollastre rostit.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a guisats i estofats.
Observacions: Si vas allà a Collformic, pots recollir-la a coves.
Thymus serpyllum L. subsp. chamaedrys (Fries) Celak. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a guisats i estofats.
Observacions: Si vas allà a Collformic, pots recollir-la a coves.