Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies)
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es conserven (sempre que siguin ben senceres i no tinguin cap nafra) en aigua i sal. Les utilitzen per al sofregit, a la salsa de tomata de l'arròs n'hi posen sempre.
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es conserven (sempre que siguin ben senceres i no tinguin cap nafra) en aigua i sal. Les utilitzen per al sofregit, a la salsa de tomata de l'arròs n'hi posen sempre.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Epicarpi
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Licor de pela de taronja. Es posen les peles en esprit de vi i es deixa un mes a sol i serena. Quan ja té color, s'hi afegeix sucre i aigua per a rebaixar el grau alcohòlic a trenta o quaranta graus.
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Epicarpi
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Licor de pela de taronja. Es posen les peles en esprit de vi i es deixa un mes a sol i serena. Quan ja té color, s'hi afegeix sucre i aigua per a rebaixar el grau alcohòlic a trenta o quaranta graus.
Mentha pulegium L. (Labiades)
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Licor de poliol florit. Es posen les tiges florides en esprit de vi i es deixa un mes a sol i serena. Quan ja té color, s'hi afegeix sucre i aigua per a rebaixar el grau alcohòlic a trenta o quaranta graus.
Castelló d'Empúries ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Licor de poliol florit. Es posen les tiges florides en esprit de vi i es deixa un mes a sol i serena. Quan ja té color, s'hi afegeix sucre i aigua per a rebaixar el grau alcohòlic a trenta o quaranta graus.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.