Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Gualba ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Lluc tendre
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Saben que hi ha gent que en dona als conills, quan són tendres, i diuen que els van molt bé.
Observacions: Ells no els n'han donat, perquè tenen els conills en gàbies, i és incòmode, però la gent que els té a terra els en dona.
Gualba ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Lluc tendre
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Saben que hi ha gent que en dona als conills, quan són tendres, i diuen que els van molt bé.
Observacions: Ells no els n'han donat, perquè tenen els conills en gàbies, i és incòmode, però la gent que els té a terra els en dona.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Gualba ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Lluc tendre
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Saben que hi ha gent que en dona als conills, quan són tendres, i diuen que els van molt bé.
Observacions: Ells no els n'han donat, perquè tenen els conills en gàbies, i és incòmode, però la gent que els té a terra els en dona.
Gualba ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Lluc tendre
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Saben que hi ha gent que en dona als conills, quan són tendres, i diuen que els van molt bé.
Observacions: Ells no els n'han donat, perquè tenen els conills en gàbies, i és incòmode, però la gent que els té a terra els en dona.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Cardedeu ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Li agradava molt anar a collir mores i menjar-se-les.
Observacions: Les mores taquen molt: al meu fill també li agraden molt, i quan va a caminar se n'atipa fins dalt.
Cardedeu ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Li agradava molt anar a collir mores i menjar-se-les.
Observacions: Les mores taquen molt: al meu fill també li agraden molt, i quan va a caminar se n'atipa fins dalt.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tot i que ells no n'han preparada mai, ens explicà com es prepara la melmelada casolana. Per a preparar la melmelada de mores, es fa bullir la fruita i quan és bullida cal escórrer-la. El suc s'ha de colar amb una monyeca per tal d'eliminar-ne el granet que fa. Aquell suc, si en tens mig litre, mig quilo de sucre i que vagi coent, fins que quedi espès.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tot i que ells no n'han preparada mai, ens explicà com es prepara la melmelada casolana. Per a preparar la melmelada de mores, es fa bullir la fruita i quan és bullida cal escórrer-la. El suc s'ha de colar amb una monyeca per tal d'eliminar-ne el granet que fa. Aquell suc, si en tens mig litre, mig quilo de sucre i que vagi coent, fins que quedi espès.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tot i que ells no n'han preparada mai, ens explicà com es prepara la melmelada casolana. Per a preparar la melmelada de mores, es fa bullir la fruita i quan és bullida cal escórrer-la. El suc s'ha de colar amb una monyeca per tal d'eliminar-ne el granet que fa. Aquell suc, si en tens mig litre, mig quilo de sucre i que vagi coent, fins que quedi espès.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tot i que ells no n'han preparada mai, ens explicà com es prepara la melmelada casolana. Per a preparar la melmelada de mores, es fa bullir la fruita i quan és bullida cal escórrer-la. El suc s'ha de colar amb una monyeca per tal d'eliminar-ne el granet que fa. Aquell suc, si en tens mig litre, mig quilo de sucre i que vagi coent, fins que quedi espès.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.