Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Ruta chalepensis L. (Rutàcies) Navata ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Un brot a la xocolata desfeta li donava fortor (amargor).
Taraxacum officinale Weber in Wiggers (Compostes) Navata ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fulla jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Tendres, es mengen en amanida.
Mentha spicata L. (Labiades) Navata ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer-ne sopa de pa i menta.
Chondrilla juncea L. (Compostes) Navata ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fulla jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Es mengen en amanida.
Laurus nobilis L. (Lauràcies) Navata ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Condiment culinari. Observacions: No el fan servir massa perquè la fortor no li va bé per a l'estómac.
Petroselinum crispum (Mill.) Hill (Umbel·líferes) Navata ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Truita de julivert.
Thymus vulgaris L. (Labiades) Navata ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer-ne sopa de pa i frigola.
Robinia pseudoacacia L. (Papilionàcies) Navata ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Flor Destinació: Alimentació humana Descripció: Les flors es mengen arrebossades.
Reichardia picroides (L.) Roth (Compostes) Navata ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Es mengen amanides.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies) Navata ~ Alt Empordà Cuita en aigua i oli Part de la planta: Bulb Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer sopa de pa i alls i un raig d'oli d'oliva.