Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Pistacia lentiscus L. (Anacardiàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara n'assequen ara, les aixafen i les posen al sol en unes capsetes de fusta, o en una malla, i hi posen mata perquè no es corquin. Agafen fulles de mata i les posen per sobre les figues perquè no es corquin, tant quan s'assequen com quan les guarden.
Argençola ~ Anoia
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara n'assequen ara, les aixafen i les posen al sol en unes capsetes de fusta, o en una malla, i hi posen mata perquè no es corquin. Agafen fulles de mata i les posen per sobre les figues perquè no es corquin, tant quan s'assequen com quan les guarden.
Pistacia lentiscus L. (Anacardiàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara n'assequen ara, les aixafen i les posen al sol en unes capsetes de fusta, o en una malla, i hi posen mata perquè no es corquin. Agafen fulles de mata i les posen per sobre les figues perquè no es corquin, tant quan s'assequen com quan les guarden.
Argençola ~ Anoia
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara n'assequen ara, les aixafen i les posen al sol en unes capsetes de fusta, o en una malla, i hi posen mata perquè no es corquin. Agafen fulles de mata i les posen per sobre les figues perquè no es corquin, tant quan s'assequen com quan les guarden.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.