Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Mentha sp. (Labiades)
Argençola ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La menta la posen molt al guisat per a donar gust
Mentha sp. (Labiades)
Argençola ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La menta la posen molt al guisat per a donar gust