Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Les olives posades en sal.
Observacions: Fa una fulla molt ampla, més ampla que l'arbequina, i una oliva llargueruda i una mica més petita que la grossal, però no tant. No produeix gaire.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Argençola ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Les olives per a menjar, per a posar en sal. Les fan trencades, els fan dos o tres talls, i així al cap d'un mes ja estan. Hi posen sajolida i un tros de pell de taronja o llimona. Un litre d'aigua i una tassa de sal (salmorra), i abans de posar-les en conserva els canvien l'aigua nou dies.
Observacions: La grossal és com quatre vegades una arbequina. Les branques li pengen bastant avall.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera d e castellar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: De Castellar del Vallés, quan van venir aquí ja hi eren, són el doble de grosses que les arbequines, i tira a vermella, no es torna negra, costa molt de collir, no cauen. Fa unes olives que semblen gotes d'aigua, tenen una mica forma de gota d'aigua.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.