Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. capitata L. f. capitata (Crucíferes)
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles velles i les cols velles es donaven als porcs i a les gallines. Si el bestiar en menja gaire el boteix.
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles velles i les cols velles es donaven als porcs i a les gallines. Si el bestiar en menja gaire el boteix.
Tragopogon porrifolius L. (Compostes)
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es couen amb carn, com els naps.
Observacions: Són unes plantes que es fan als marges i que fan una arrel com un nap. Els va conèixer de casada. A França són molt coneguts (el seu marit hi tenia parents).
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es couen amb carn, com els naps.
Observacions: Són unes plantes que es fan als marges i que fan una arrel com un nap. Els va conèixer de casada. A França són molt coneguts (el seu marit hi tenia parents).
Brassica rapa L. (Crucíferes)
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es tallen, s'arrebossen amb farina, es fregeixen i s'afegeixen als rostits de carn. També es poden menjar només fregits.
Observacions: Els que es mengen són rodons i blancs.
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es tallen, s'arrebossen amb farina, es fregeixen i s'afegeixen als rostits de carn. També es poden menjar només fregits.
Observacions: Els que es mengen són rodons i blancs.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.