Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Pisum sativum L. subsp. sativum (Papilionàcies) Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental No consta el mode de preparació Part de la planta: Llavor Destinació: Alimentació humana i animal
Origanum majorana L. (Labiades) Figueres ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer faves estofades.
Thymus vulgaris L. (Labiades) Figueres ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Summitat florífera Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer faves estofades.
Laurus nobilis L. (Lauràcies) Figueres ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a rostits i estofats.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Campins ~ Vallès Oriental Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Condimentació d'olives.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Campins ~ Vallès Oriental Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Condimentació d'olives.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Arbúcies ~ Selva Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Condimentació d'olives.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Riells del Montseny ~ Selva Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Si fan cargols, n'hi posen. També en posen a altres menes de guisats.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Riells del Montseny ~ Selva Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Si fan cargols, n'hi posen. També en posen a altres menes de guisats.
Piper nigrum L. (Piperàcies) Arbúcies ~ Selva Condiment Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: En posen al rostit.