Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Origanum vulgare L. (Labiades)
Viladrau ~ Osona
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Hi ha senyores que la cullen i diuen que al guisat n'hi posen sempre; té molt bona aroma.
Observacions: Hi ha l'orenga i la salsa de pastor, que jo de vegades les confonc, però l'orenga puja més alta.
Viladrau ~ Osona
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Hi ha senyores que la cullen i diuen que al guisat n'hi posen sempre; té molt bona aroma.
Observacions: Hi ha l'orenga i la salsa de pastor, que jo de vegades les confonc, però l'orenga puja més alta.
Origanum vulgare L. (Labiades)
Viladrau ~ Osona
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Hi ha senyores que la cullen i diuen que al guisat n'hi posen sempre; té molt bona aroma.
Observacions: Hi ha l'orenga i la salsa de pastor, que jo de vegades les confonc, però l'orenga puja més alta.
Viladrau ~ Osona
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Hi ha senyores que la cullen i diuen que al guisat n'hi posen sempre; té molt bona aroma.
Observacions: Hi ha l'orenga i la salsa de pastor, que jo de vegades les confonc, però l'orenga puja més alta.
Origanum vulgare L. (Labiades)
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'estofat de senglar hi posen diverses classes d'herbes per a donar gust, entre altres l'orenga i la salsa de pastor (T. serpyllum subsp. chamaedrys). D'altra banda, l'orenga i el fonoll (Foeniculum vulgare) s'utitilitzen per a confitar olives.
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'estofat de senglar hi posen diverses classes d'herbes per a donar gust, entre altres l'orenga i la salsa de pastor (T. serpyllum subsp. chamaedrys). D'altra banda, l'orenga i el fonoll (Foeniculum vulgare) s'utitilitzen per a confitar olives.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.