Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Sant Celoni ~ Vallès Oriental
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es salen les olives per a conservar-les. Hi havia gent que hi posava farigola (Thymus vulgaris) i un brot de fonoll (Foeniculum vulgare).
Sant Celoni ~ Vallès Oriental
Conservada en sal
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es salen les olives per a conservar-les. Hi havia gent que hi posava farigola (Thymus vulgaris) i un brot de fonoll (Foeniculum vulgare).
Ocimum basilicum L. (Labiades)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aquesta la posen per a fer el pesto, la salsa. També serveix per a posar a les amanides, aquestes amanides combinades que es fan amb poma i formatge fresc: se n'hi pot trinxar una mica.
Observacions: Fa la fulla més ampla que l'altra.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aquesta la posen per a fer el pesto, la salsa. També serveix per a posar a les amanides, aquestes amanides combinades que es fan amb poma i formatge fresc: se n'hi pot trinxar una mica.
Observacions: Fa la fulla més ampla que l'altra.
Ocimum basilicum L. (Labiades)
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aquesta la posen per a fer el pesto, la salsa. També serveix per a posar a les amanides, aquestes amanides combinades que es fan amb poma i formatge fresc: se n'hi pot trinxar una mica.
Observacions: Fa la fulla més ampla que l'altra.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aquesta la posen per a fer el pesto, la salsa. També serveix per a posar a les amanides, aquestes amanides combinades que es fan amb poma i formatge fresc: se n'hi pot trinxar una mica.
Observacions: Fa la fulla més ampla que l'altra.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.