Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Coffea arabica L. (Rubiàcies)
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posen 40 g de cafè en un licor que es prepara amb cava o amb vi de raïms (casolà, que sigui bo), també s'hi posa una pell de taronja (Citrus sinensis), aigua (mig litre) i sucre. Preparació del licor de cava o vi de raïms: es fa bullir l'aigua i s'hi va tirant sucre fins que queda espès, com caramel. Quan és fred, es tira a dins del vi. S'hi posa el cafè i la pell de taronja i es deixa reposar dos o tres mesos. Després es cola i ja està a punt. Aquest licor és més natural que la ratafia, no hi ha tant alcohol.
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posen 40 g de cafè en un licor que es prepara amb cava o amb vi de raïms (casolà, que sigui bo), també s'hi posa una pell de taronja (Citrus sinensis), aigua (mig litre) i sucre. Preparació del licor de cava o vi de raïms: es fa bullir l'aigua i s'hi va tirant sucre fins que queda espès, com caramel. Quan és fred, es tira a dins del vi. S'hi posa el cafè i la pell de taronja i es deixa reposar dos o tres mesos. Després es cola i ja està a punt. Aquest licor és més natural que la ratafia, no hi ha tant alcohol.
Coffea arabica L. (Rubiàcies)
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posen 40 g de cafè en un licor que es prepara amb cava o amb vi de raïms (casolà, que sigui bo), també s'hi posa una pell de taronja (Citrus sinensis), aigua (mig litre) i sucre. Preparació del licor de cava o vi de raïms: es fa bullir l'aigua i s'hi va tirant sucre fins que queda espès, com caramel. Quan és fred, es tira a dins del vi. S'hi posa el cafè i la pell de taronja i es deixa reposar dos o tres mesos. Després es cola i ja està a punt. Aquest licor és més natural que la ratafia, no hi ha tant alcohol.
Riells del Montseny ~ Selva
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posen 40 g de cafè en un licor que es prepara amb cava o amb vi de raïms (casolà, que sigui bo), també s'hi posa una pell de taronja (Citrus sinensis), aigua (mig litre) i sucre. Preparació del licor de cava o vi de raïms: es fa bullir l'aigua i s'hi va tirant sucre fins que queda espès, com caramel. Quan és fred, es tira a dins del vi. S'hi posa el cafè i la pell de taronja i es deixa reposar dos o tres mesos. Després es cola i ja està a punt. Aquest licor és més natural que la ratafia, no hi ha tant alcohol.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.