Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho menjàvem amanit quan era tendre.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho menjàvem amanit quan era tendre.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho menjàvem amanit quan era tendre.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho menjàvem amanit quan era tendre.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho menjàvem amanit quan era tendre.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: No hi havia enciam més tendre que això, és molt bo.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: No hi havia enciam més tendre que això, és molt bo.
Samolus valerandi L. (Primulàcies)
Sunyer ~ Segrià
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: No hi havia enciam més tendre que això, és molt bo.
Ficus carica L. (Moràcies)
El Vilosell ~ Garrigues
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Infructescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n donava a les mules.
Juglans regia L. (Juglandàcies)
L'Albi ~ Garrigues
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vi de nous. Es macera durant quaranta dies nou nous verdes per litre de vi negre, però no a sol i serena. Després s'hi barreja mig litre de conyac i un quart de quilo de sucre, passats quinze o vint dies ja es pot beure.