Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Origanum vulgare L. (Labiades) Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya Condiment Part de la planta: No consta Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a la preparació de guisats i sobrassada.
Mentha spicata L. (Labiades) Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Les fulles es posen a les sopes.
Mentha spicata L. (Labiades) Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Les fulles es posen a les sopes.
Petroselinum crispum (Mill.) Hill (Umbel·líferes) Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Als guisats i per a fer bolets.
Rosa canina L. subsp. canina (Rosàcies) Puigcerdà ~ Baixa Cerdanya Cuita en sucre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Amb els fruits feien confitura.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Barcelona ~ Barcelonès Conservada en oli Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: En feien conserva, al bany maria, amb oli i una mica de sal.
Silene vulgaris (Moench) Garcke (Cariofil·làcies) Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental Cuita en aigua Part de la planta: No consta Destinació: Alimentació humana Descripció: Es poden bullir amb patates (Solanum tuberosum) com a verdura.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies) Fulleda ~ Garrigues Conservada en oli Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a preparar les olives mortes.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies) Arbeca ~ Garrigues No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Preparàvem olives mortes.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies) L'Albagés ~ Garrigues Macerada en aigua Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Preparàvem olives.