Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Satureja montana L. (Labiades) Sunyer ~ Segrià Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Olives (Olea europaea subsp. europaea var. europaea) mortes amb sosa [dit "solsosa"] i una mica de sajolida.
Satureja montana L. (Labiades) Sunyer ~ Segrià Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Olives (Olea europaea subsp. europaea var. europaea) mortes amb sosa [dit "solsosa"] i una mica de sajolida.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Maials ~ Segrià Cuita en oli Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer conserva cuita i fresca.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Maials ~ Segrià No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer conserva cuita i fresca.
Silybum marianum (L.) Gaertn. (Compostes) Maials ~ Segrià Fresca (sense preparació) Part de la planta: Inflorescència Destinació: Alimentació humana Descripció: Ens menjàvem el cor, quan érem petits ens en fèiem un tip.
Sonchus oleraceus L. (Compostes) Maials ~ Segrià Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Abans en menjàvem amanit.
Anthemis arvensis L. (Compostes) Maials ~ Segrià Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: La fulla com a verdura.
Allium cepa L. (Amaril·lidàcies) Maials ~ Segrià Cuita en oli Part de la planta: Bulb Destinació: Alimentació humana Descripció: L'escalunya és molt bona per a fer el sofregit dels macarrons.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Maials ~ Segrià Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a sucar el pa.
Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum (Ucria) Cout. (Umbel·líferes) Maials ~ Segrià Cuita en aigua Part de la planta: Part aèria jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a menjar com a verdura quan és tendre.