Solanàcies
Capsicum annuum L. var. annuum
Hi ha 1 report d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
1 coincidència amb els filtres actuals
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Torrats al forn o a la planxa per a fer coques de pebre i tomaca. També es conserva per a disposar d'ells quan no és temporada.
Observacions: Pebre en conserva: primer torrar el pebre al forn o a l'aire en planxa, quan estan torrats es pelen i es trossegen. Posteriorment s'empoten i es fan al bany maria durant mitja hora amb draps humits entre els pots per a evitar que rebentin.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Torrats al forn o a la planxa per a fer coques de pebre i tomaca. També es conserva per a disposar d'ells quan no és temporada.
Observacions: Pebre en conserva: primer torrar el pebre al forn o a l'aire en planxa, quan estan torrats es pelen i es trossegen. Posteriorment s'empoten i es fan al bany maria durant mitja hora amb draps humits entre els pots per a evitar que rebentin.
- «
- 1
- »
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.