Solanàcies

Capsicum annuum L. var. annuum

Hi ha 1 report d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




1 coincidència amb els filtres actuals

Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Torrats al forn o a la planxa per a fer coques de pebre i tomaca. També es conserva per a disposar d'ells quan no és temporada.
Observacions: Pebre en conserva: primer torrar el pebre al forn o a l'aire en planxa, quan estan torrats es pelen i es trossegen. Posteriorment s'empoten i es fan al bany maria durant mitja hora amb draps humits entre els pots per a evitar que rebentin.

Més informació en aquesta web sobre Capsicum annuum L. var. annuum

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Capsicum annuum

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia