Crucíferes
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. capitata L. f. capitata
Hi ha 161 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
161 coincidències amb els filtres actuals
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Observacions: Eren diferents, no es cabdellaven.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Observacions: Ja n'hi havia abans.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Observacions: Ja n'hi havia abans.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col d'hivern és la que es menjava més a casa.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col d'hivern és la que es menjava més a casa.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Calaf ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col manresana és molt bona, alguns anys fins i tot li prenen els ulls.
Observacions: Fa molt anys que la fa, ara s'ha perdut la mena. Se li ha començat a degenerar.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col manresana és molt bona, alguns anys fins i tot li prenen els ulls.
Observacions: Fa molt anys que la fa, ara s'ha perdut la mena. Se li ha començat a degenerar.
Calaf ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col manresana és molt bona, alguns anys fins i tot li prenen els ulls.
Observacions: Fa molt anys que la fa, ara s'ha perdut la mena. Se li ha començat a degenerar.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La col manresana és molt bona, alguns anys fins i tot li prenen els ulls.
Observacions: Fa molt anys que la fa, ara s'ha perdut la mena. Se li ha començat a degenerar.
Jorba ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de pagès.
Observacions: Abans no hi havia moltes coses de les que hi ha ara (carbassa cabell d'àngel, enciam maravilla...). Abans guardaven la llavor de col, de tomàquet, de ceba, de pebrot... Allí al Molí Blanc hi havia hagut un home que tenia molt hort i feia sempre la llavor: d'espinac, de mongetes...
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de pagès.
Observacions: Abans no hi havia moltes coses de les que hi ha ara (carbassa cabell d'àngel, enciam maravilla...). Abans guardaven la llavor de col, de tomàquet, de ceba, de pebrot... Allí al Molí Blanc hi havia hagut un home que tenia molt hort i feia sempre la llavor: d'espinac, de mongetes...
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.