Crucíferes
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. italica Plenck
Hi ha 25 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
25 coincidències amb els filtres actuals
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a acompanyar altres plats.
Observacions: Havien fet bròquils, però els conills se'ls menajven molt, per molt que els protegíssim.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a acompanyar altres plats.
Observacions: Havien fet bròquils, però els conills se'ls menajven molt, per molt que els protegíssim.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Cuita en aigua
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Cuita en aigua
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Òdena ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Òdena ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La coliflor abans la posaven en vinagre i d'aquesta manera és molt bona.
Observacions: Ara n'hi ha de primerencs, tardans, liles, verds... abans només un. Abans no hi havia mosca blanca ni eruga. Ara s'ha de tractar perquè la gent menja per la vista. La gent té diners per anar als restaurants, però per a menjar bo no. Ecològic seria més bo.
Boadella d'Empordà ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donen a les gallines.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donen a les gallines.
Boadella d'Empordà ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donen a les gallines.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donen a les gallines.
El Port de la Selva ~ Alt Empordà
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es conservava en vinagre per a poder-ne menjar tot l'any.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es conservava en vinagre per a poder-ne menjar tot l'any.
L'Espluga Calba ~ Garrigues
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho posàvem en vinagre per a tenir-ne tot l'any.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho posàvem en vinagre per a tenir-ne tot l'any.
L'Espluga Calba ~ Garrigues
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho posàvem en vinagre per a tenir-ne tot l'any.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Inflorescència
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho posàvem en vinagre per a tenir-ne tot l'any.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.