Lauràcies

Laurus nobilis L.

Hi ha 478 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




478 coincidències amb els filtres actuals

Manresa ~ Bages
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Manresa ~ Bages
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromàtic, a l'estofat.
Lles ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Lles ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La meva padrina l'usava per a cuinar.
Observacions: Els seus menjars eren molt especiats i molt bons.
Setcases ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust.
Setcases ~ Ripollès
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Setcases ~ Ripollès
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Setcases ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a cuinar.

Més informació en aquesta web sobre Laurus nobilis L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Laurus nobilis

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia