Lauràcies
Laurus nobilis L.
Hi ha 478 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
478 coincidències amb els filtres actuals
Manresa ~ Bages
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Manresa ~ Bages
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix a l'estofat per a donar gust.
Bellver de Cerdanya ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromàtic, a l'estofat.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromàtic, a l'estofat.
Lles ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Lles ~ Baixa Cerdanya
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats amb farigola (Satureja montanta ).
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La meva padrina l'usava per a cuinar.
Observacions: Els seus menjars eren molt especiats i molt bons.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La meva padrina l'usava per a cuinar.
Observacions: Els seus menjars eren molt especiats i molt bons.
Setcases ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust.
Setcases ~ Ripollès
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Setcases ~ Ripollès
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, es confita llor (Laurus nobilis), romaní (Rosmarinus officinalis), nous (Juglans regia), granes de ginebró (Juniperus communis), camamilla (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), ortigues (Urtica dioica), pela de taronja (Citrus sinensis), pela de llimona (Citrus limon), canyella (Cinnamomum verum), marialluïsa (Lippia triphylla), poniol (Satureja calamintha subsp. ascendens), rosa de bosc (Rosa tomentosa) i malva (Malva sylvestris) en aiguardent i es deixa 40 dies a sol i a serena, llavors es cola i ja es pot beure.
Setcases ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a cuinar.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a cuinar.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.