Lauràcies
Laurus nobilis L.
Hi ha 478 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
478 coincidències amb els filtres actuals
Prada ~ Conflent
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven una fulla de llaurer beneit dins el civet.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven una fulla de llaurer beneit dins el civet.
Palau de Santa Eulàlia ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats i rostits.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats i rostits.
Boadella d'Empordà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a la sarsuela de peix, el bacallà amb patates... També per als estofats.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a la sarsuela de peix, el bacallà amb patates... També per als estofats.
Cabanelles ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment per a cuinar.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment per a cuinar.
L'Armentera ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les faves (Vicia faba).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les faves (Vicia faba).
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a conservar les olives es posaven en remull amb aigua que es canviava cada dia durant nou dies. Després es conserven amb aigua, sal (per a saber la quantitat de sal es posava un ou cru sencer dins l'aigua i es parava de tirar sal quan l'ou començava a surar) un brot de frigola i unes fulles de llort.
Pontós ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats.
Llancà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari i per a coure les faves.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari i per a coure les faves.
Siurana ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment per a l'estofat.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment per a l'estofat.
Vilaür ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari per als estofats.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment culinari per als estofats.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.