Crassulàcies
Sedum sp.
Hi ha 7 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
7 coincidències amb els filtres actuals
La Pobla de Cérvoles ~ Garrigues
No consta el mode de preparació
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vaig veure que en algun país del món el collien per a menjar, aquí que jo sàpigui no es menja.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vaig veure que en algun país del món el collien per a menjar, aquí que jo sàpigui no es menja.
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'ha d'escaldar abans de ficar-lo en la salmorra.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'ha d'escaldar abans de ficar-lo en la salmorra.
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
Conservada en salmorra
Part de la planta: Part aèria estèril
Destinació: Alimentació humana
- «
- 1
- »
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.