Rosàcies
Prunus domestica L. subsp. insititia (L.) Bonnier et Layens
Hi ha 24 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
24 coincidències amb els filtres actuals
Òdena ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les més petitones, molt dolces i molt bones.
Observacions: Tampoc en queden ja per aquí.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les més petitones, molt dolces i molt bones.
Observacions: Tampoc en queden ja per aquí.
Òdena ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les més petitones, molt dolces i molt bones.
Observacions: Tampoc en queden ja per aquí.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les més petitones, molt dolces i molt bones.
Observacions: Tampoc en queden ja per aquí.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les feien assecar per l'hivern, per afegir als guisats, com prunes seques. Eren molt dolces, bones.
Observacions: L'arbre era el prinyoner.
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les feien assecar per l'hivern, per afegir als guisats, com prunes seques. Eren molt dolces, bones.
Observacions: L'arbre era el prinyoner.
No consta ~ No consta
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es pot menjar i potser en feien melmelades.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es pot menjar i potser en feien melmelades.
No consta ~ No consta
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es pot menjar i potser en feien melmelades.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es pot menjar i potser en feien melmelades.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prinyons són un dels ingredients de l'escudella.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prinyons són un dels ingredients de l'escudella.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat d'arròs a la cassola.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat d'arròs a la cassola.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de guisats d'aus com ànec i paó.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de guisats d'aus com ànec i paó.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de conill amb rovellons.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de conill amb rovellons.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de guisats de carn.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els prunyons secs eren un dels condiments més habituals en el cuinat de guisats de carn.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.