Crucíferes
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek
Hi ha 104 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
104 coincidències amb els filtres actuals
Pau ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles tendres es mengen amanides, serveix com a enciam.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles tendres es mengen amanides, serveix com a enciam.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea).
Observacions: Es fan als recs.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea).
Observacions: Es fan als recs.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En amanides.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En amanides.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea).
Observacions: Es fan als recs.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea).
Observacions: Es fan als recs.
Maçanet de Cabrenys ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit.
Observacions: Es fan pels clots.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit.
Observacions: Es fan pels clots.
Maçanet de Cabrenys ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit.
Observacions: Es fan pels clots.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit.
Observacions: Es fan pels clots.
Espolla ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Menjats en amanida o en sopa.
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Menjats en amanida o en sopa.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: N'hi ha de tres tipus, uns fan la fulla més gran, els altres més petita i rodona (i pica) i l'altre és pigat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.