Crucíferes
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek
Hi ha 104 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
104 coincidències amb els filtres actuals
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Conservada en vinagre
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'havien menjat amanits.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'havien menjat amanits.
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Conservada en vinagre
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'havien menjat amanits.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'havien menjat amanits.
Montseny ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt bo, amanit.
Observacions: És un depuratiu de les sangs. El créixem vol aigua molt neta.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt bo, amanit.
Observacions: És un depuratiu de les sangs. El créixem vol aigua molt neta.
Sant Celoni ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
Observacions: N'hi ha de dues clases: n'hi ha uns que tenen la fulla llargaruda (Apium nodiflorum), però aquells són bords; els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
Observacions: N'hi ha de dues clases: n'hi ha uns que tenen la fulla llargaruda (Apium nodiflorum), però aquells són bords; els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
Sant Celoni ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
Observacions: N'hi ha de dues clases: n'hi ha uns que tenen la fulla llargaruda (Apium nodiflorum), però aquells són bords.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els bons tenen la fulla arrodonida, però per a ser bons per a menjar han de ser ben tendres.
Observacions: N'hi ha de dues clases: n'hi ha uns que tenen la fulla llargaruda (Apium nodiflorum), però aquells són bords.
Breda ~ Selva
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: Són molt bons.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanits.
Observacions: Són molt bons.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'hi ha de més d'una classe, n'hi ha que és bo per a amanir.
Observacions: També hi ha un àpit bord, de dins de l'aigua i l'aire de la fulla és com la de l'àpit (Apium nodiflorum).
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: N'hi ha de més d'una classe, n'hi ha que és bo per a amanir.
Observacions: També hi ha un àpit bord, de dins de l'aigua i l'aire de la fulla és com la de l'àpit (Apium nodiflorum).
Breda ~ Selva
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Són bons per a menjar.
Observacions: Si ho sents per la ràdio o la televisió, en diuen berros (castellà).
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Són bons per a menjar.
Observacions: Si ho sents per la ràdio o la televisió, en diuen berros (castellà).
Breda ~ Selva
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Són bons per a menjar.
Observacions: Si ho sents per la ràdio o la televisió, en diuen berros (castellà).
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Són bons per a menjar.
Observacions: Si ho sents per la ràdio o la televisió, en diuen berros (castellà).
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Allò era molt bo, per a amanir; n'hi havia de bords (cf. A. nodiflorum) i n'hi havia de bons.
Observacions: Els bords feien una altra mena de fulla i deien que aquells no eren bons. Els bons feien una fulla rodoneta, petita. Deien que menjar amanides de créixems era molt bo per a les sangs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Allò era molt bo, per a amanir; n'hi havia de bords (cf. A. nodiflorum) i n'hi havia de bons.
Observacions: Els bords feien una altra mena de fulla i deien que aquells no eren bons. Els bons feien una fulla rodoneta, petita. Deien que menjar amanides de créixems era molt bo per a les sangs.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.