Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
Figueres ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Orujo. Destil·lat de la pallofa del vi amb alcohol.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Orujo. Destil·lat de la pallofa del vi amb alcohol.
Figueres ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Conyac. L'autèntic s'obté de la destil·lació del vi (el líquid resultant s'anomena holandes de vi, té uns 60-65º i moltes impureses) i després es rectificava fins a 40-42º i es perfumava amb uns extractes concentrats líquids que li donaven el gust de, per exemple, fusta de roure.
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Conyac. L'autèntic s'obté de la destil·lació del vi (el líquid resultant s'anomena holandes de vi, té uns 60-65º i moltes impureses) i després es rectificava fins a 40-42º i es perfumava amb uns extractes concentrats líquids que li donaven el gust de, per exemple, fusta de roure.
Cabanelles ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es fa bullir el most, ja colat, de la garnatxa a foc ben suau fins que s'entorna a la meitat. Hi ha qui hi afegeix sucre o alcohol, però ells no ho feien pas.
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es fa bullir el most, ja colat, de la garnatxa a foc ben suau fins que s'entorna a la meitat. Hi ha qui hi afegeix sucre o alcohol, però ells no ho feien pas.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Seva ~ Osona
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Emprat per a elaborar la ratafia.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.