Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Abans la gent es feia l'aiguardent, passaven una gent i cremaven el vi que era una mica picat i obtenien l'aiguardent, que era prou bo i prou fort. En bevien barrejant-lo amb moscatell, en deien barreja.
Observacions: La filla i el marit de la filla ja no havien vist mai com destil·laven. Estaven tres o quatre al mateix lloc i la gent li portava el vi per a fer aiguardent. La filla recorda que el pare anava a comprar aiguardent a aquesta gent quan era jove.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Abans la gent es feia l'aiguardent, passaven una gent i cremaven el vi que era una mica picat i obtenien l'aiguardent, que era prou bo i prou fort. En bevien barrejant-lo amb moscatell, en deien barreja.
Observacions: La filla i el marit de la filla ja no havien vist mai com destil·laven. Estaven tres o quatre al mateix lloc i la gent li portava el vi per a fer aiguardent. La filla recorda que el pare anava a comprar aiguardent a aquesta gent quan era jove.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya ull de llebre, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya picapoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya lleonard: era el que es guardava més per a l'hivern, els penjaven i al febrer encara menjaven raïm, era blanc.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.