Vitàcies

Vitis vinifera L.

Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




373 coincidències amb els filtres actuals

Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.

Més informació en aquesta web sobre Vitis vinifera L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Vitis vinifera

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia