Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Tírvia ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.
Tírvia ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.