Vitàcies

Vitis vinifera L.

Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




373 coincidències amb els filtres actuals

Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum L. (bulb), oli d'oliva (un raig), vinagre (un raig), sal i aigua. Mescla utilitzada per a fer conserva de fredolics (Tricholoma terreum).
Tírvia ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.
Tírvia ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de conserva de bolets. Ingredients: mescla de vi i vinagre (meitat per meitat), la qual s'afegeix a l'aigua de la conserva. Emprada per a la conserva de rovellons (Lactarius deliciosus). Els rovellons així preparats es poden consumir en cru.

Més informació en aquesta web sobre Vitis vinifera L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Vitis vinifera

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia