Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.