Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Mescla emprada per a cuinar estofat de llebre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (escorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Mescla emprada per a cuinar estofat de llebre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (escorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.