Vitàcies
Vitis vinifera L.
Hi ha 373 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
373 coincidències amb els filtres actuals
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Observacions: Era el més abundant.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Observacions: Era el més abundant.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya panser, blanc. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya panser, blanc. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya panser, blanc. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya panser, blanc. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Argençola ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya negre de Tous o vermellós de Tous és molt bo per a menjar i per a penjar.
Observacions: És d'abans, fa uns grans grossos i uns raïms llargs, molt grossos.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya negre de Tous o vermellós de Tous és molt bo per a menjar i per a penjar.
Observacions: És d'abans, fa uns grans grossos i uns raïms llargs, molt grossos.
Argençola ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya negre de Tous o vermellós de Tous és molt bo per a menjar i per a penjar.
Observacions: És d'abans, fa uns grans grossos i uns raïms llargs, molt grossos.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya negre de Tous o vermellós de Tous és molt bo per a menjar i per a penjar.
Observacions: És d'abans, fa uns grans grossos i uns raïms llargs, molt grossos.
La Llacuna ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya monastrell. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya monastrell. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Vinya sumoll, negre. Extracció mecànica (premsat) i fermentació.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.