Umbel·líferes
Foeniculum vulgare Mill.
Hi ha 496 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
496 coincidències amb els filtres actuals
Vilanova del Camí ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Vilanova del Camí ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Vilanova del Camí ~ Anoia
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Conservada dessecada a l'aire
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les llavors de fonoll d'aquí es poden rosegar com un joc, o bé afegir-ho a les amanides o verdura.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar com a verdura.
Observacions: Els seus pares, com que eren prou pobres, menjaven fonolls. Es fa als marges.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar com a verdura.
Observacions: Els seus pares, com que eren prou pobres, menjaven fonolls. Es fa als marges.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar com a verdura.
Observacions: Els seus pares, com que eren prou pobres, menjaven fonolls. Es fa als marges.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar com a verdura.
Observacions: Els seus pares, com que eren prou pobres, menjaven fonolls. Es fa als marges.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.