Umbel·líferes
Foeniculum vulgare Mill.
Hi ha 496 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
496 coincidències amb els filtres actuals
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Cuita en aigua i greix
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fonolls també els aprofitaven i els bullien, els sofregien en una paella amb oli de cansalada, a la primavera, i eren bons. Moltes vegades també en feien truita i era molt bona.
Argençola ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La mata, la donaven als conills, encara ens en donen ara i els encanta. També els donen rames de pi, romanins, farigola, llitsons, fonoll, ravenisses, xicoies, els agrada molt tot això.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La mata, la donaven als conills, encara ens en donen ara i els encanta. També els donen rames de pi, romanins, farigola, llitsons, fonoll, ravenisses, xicoies, els agrada molt tot això.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En donaven als cargols perquè tinguéssin bon gust, i també n'hi posaven quan els cuinaven.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En donaven als cargols perquè tinguéssin bon gust, i també n'hi posaven quan els cuinaven.
Copons ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: El posaven a les olives i també en donaven als conills.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: El posaven a les olives i també en donaven als conills.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.