Umbel·líferes

Apium graveolens L.

Hi ha 89 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




89 coincidències amb els filtres actuals

Cistella ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Planta sencera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja també cuit.
Cabanelles ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa a l'escudella per a donar-li bon gust.
Borrassà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment per als rostits.
Cadaqués ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit.
Pau ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja bullit.
Espolla ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja cru.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per al brou de peix.
Figueres ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a l'olla a bullir amb el caldo. Li dona molt bon gust.
Albanyà ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posat a l'amanida és refrescant.
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.

Més informació en aquesta web sobre Apium graveolens L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Apium graveolens

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia