Umbel·líferes

Apium graveolens L.

Hi ha 89 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




89 coincidències amb els filtres actuals

Simat de la Valldigna ~ Safor
Cuita en aigua
Part de la planta: Pecíol
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Cuita en aigua
Part de la planta: Pecíol
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Cuita en aigua
Part de la planta: Pecíol
Destinació: Alimentació humana
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Pecíol
Destinació: Alimentació humana
Valldemossa ~ Mallorca
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Cru és més modern.
Valldemossa ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brou, l'ha vist emprar sempre.
Montuïri ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brou.
Palma de Mallorca ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer caragols.
Esporles ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar en es bullit i en es brou.
Esporles ~ Mallorca
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se menja en ensalada.

Més informació en aquesta web sobre Apium graveolens L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Apium graveolens

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia