Umbel·líferes

Petroselinum crispum (Mill.) Hill

Hi ha 210 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




210 coincidències amb els filtres actuals

Sant Joan ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En posen dins ses sopes i per a ses coques.
Llubí ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a ses pilotes.
Estellencs ~ Mallorca
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja fresc, fresc. Per exemple una amanida de julivert amb un poc de grell i tomàtiga. Posar julivert com si fos lletuga, això és fantàstic.
La Torre de Cabdella ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Petroselium crispum, Laurus nobilis i Syzygium aromaticum emprat com a aromatitzant de l'estofat de conill amb patates. Cal utilitzar Syzygium aromaticum en molt baixa quantitat.
La Torre de Cabdella ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Petroselium crispum, Laurus nobilis i Syzygium aromaticum emprat com a aromatitzant de l'estofat de conill amb patates. Cal utilitzar Syzygium aromaticum en molt baixa quantitat.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. La part aèria s'utilitza en la preparació de l'espatlla de corder farcida i la cuixa de corder farcida (palpís). Ingredients: Calocybe gambosa (carpòfor tendre o assecat), Capsicum annuum (fruit verd o madur), Allium cepa (bulb), Solanum lycoperiscum (fruit madur), Petroselium crispum (part aèria tendra), Laurus nobilis (fulla) i oli d'oliva.
Sort ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. La part aèria s'utilitza en la preparació de l'espatlla de corder farcida i de la cuixa de corder farcida (palpís). També és un dels ingredients bàsics de la girella.
Sort ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. La part aèria s'utilitza en la preparació de l'espatlla de corder farcida i de la cuixa de corder farcida (palpís). També és un dels ingredients bàsics de la girella.
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. La part aèria s'utilitza en la preparació de l'espatlla de corder farcida i de la cuixa de corder farcida (palpís). També és un dels ingredients bàsics de la girella.
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant de guisats de carn. La part aèria s'utilitza en la preparació de l'espatlla de corder farcida i de la cuixa de corder farcida (palpís). També és un dels ingredients bàsics de la girella.

Més informació en aquesta web sobre Petroselinum crispum (Mill.) Hill

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Petroselinum crispum

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia