Umbel·líferes
Petroselinum crispum (Mill.) Hill
Hi ha 210 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
210 coincidències amb els filtres actuals
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de la girella. Mescla de Petroselium crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i Crocus sativus (estigmes).
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de la girella. Mescla de Petroselium crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i Crocus sativus (estigmes).
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de la girella. Mescla de Petroselium crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i Crocus sativus (estigmes).
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de la girella. Mescla de Petroselium crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i Crocus sativus (estigmes).
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es prepara conjuntament amb Allium sativum (bulb), Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la es deixa macerar per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es prepara conjuntament amb Allium sativum (bulb), Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la es deixa macerar per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es prepara conjuntament amb Allium sativum (bulb), Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la es deixa macerar per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es prepara conjuntament amb Allium sativum (bulb), Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la es deixa macerar per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Alt Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Alt Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i aromatitzant d'amanides. Ingredients: part aèria de Mentha spicata, part aèria de Petroselium crispum, bulb d'Allium sativum i oli d'oliva.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La part aèria tendra és un dels ingredients dels panadons.
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La part aèria tendra és un dels ingredients dels panadons.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.