Juglandàcies
Juglans regia L.
Hi ha 263 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
263 coincidències amb els filtres actuals
Barcelona ~ Barcelonès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El licor d'anous era un licoret fet amb aiguardent i anous tendres.
Observacions: El senyor de can Castellar sempre feia un licor d'anous i ens en donava una ampolla.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El licor d'anous era un licoret fet amb aiguardent i anous tendres.
Observacions: El senyor de can Castellar sempre feia un licor d'anous i ens en donava una ampolla.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De nous verdes se'n posen a la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De nous verdes se'n posen a la ratafia.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De nous verdes se'n posen a la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De nous verdes se'n posen a la ratafia.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient principal de la ratafia. També per a l'elaboració de vi de nous.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient principal de la ratafia. També per a l'elaboració de vi de nous.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient principal de la ratafia. També per a l'elaboració de vi de nous.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient principal de la ratafia. També per a l'elaboració de vi de nous.
Ripoll ~ Ripollès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Vilallonga de Ter ~ Ripollès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Vilallonga de Ter ~ Ripollès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Ripoll ~ Ripollès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia.
Alcover ~ Alt Camp
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.