Ulmàcies
Ulmus minor Mill.
Hi ha 32 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
32 coincidències amb els filtres actuals
Pardines ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: S'eixonaven les fulles d'om per a donar als porcs.
Observacions: Les omes fan la fulla més ampla i anaven més bé per a eixonar. Van agafar la malura i es van anar morint tots.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: S'eixonaven les fulles d'om per a donar als porcs.
Observacions: Les omes fan la fulla més ampla i anaven més bé per a eixonar. Van agafar la malura i es van anar morint tots.
Ribes de Freser ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan havia passat Sant Joan, s'eixonaven les fulles d'om i es donaven als porcs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan havia passat Sant Joan, s'eixonaven les fulles d'om i es donaven als porcs.
Ribes de Freser ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan havia passat Sant Joan, s'eixonaven les fulles d'om i es donaven als porcs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan havia passat Sant Joan, s'eixonaven les fulles d'om i es donaven als porcs.
Camprodon ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per al bestiar, rama d'om.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per al bestiar, rama d'om.
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La rama d'om es donava per a engreixar els porcs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La rama d'om es donava per a engreixar els porcs.
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La rama d'om es donava per a engreixar els porcs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La rama d'om es donava per a engreixar els porcs.
No consta ~ No consta
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donaven als porcs.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Les fulles es donaven als porcs.
No consta ~ No consta
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als conills.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als conills.
Campdevànol ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Branques amb fulla emprades per a nodrir els animals domèstics (ovelles, conills i en especial els porcs). Conegudes popularment com a fullats.
Observacions: Molt utilitzat en temps passats a falta d'altres recursos alimentaris.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Branques amb fulla emprades per a nodrir els animals domèstics (ovelles, conills i en especial els porcs). Conegudes popularment com a fullats.
Observacions: Molt utilitzat en temps passats a falta d'altres recursos alimentaris.
Campdevànol ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Branques amb fulla emprades per a nodrir els animals domèstics (ovelles, conills i en especial els porcs). Conegudes popularment com a fullats.
Observacions: Molt utilitzat en temps passats a falta d'altres recursos alimentaris.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Branques amb fulla emprades per a nodrir els animals domèstics (ovelles, conills i en especial els porcs). Conegudes popularment com a fullats.
Observacions: Molt utilitzat en temps passats a falta d'altres recursos alimentaris.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.