Oleàcies
Olea europaea L.
Hi ha 149 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
149 coincidències amb els filtres actuals
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
Copons ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Copons ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Copons ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Copons ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Copons ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Copons ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Olives en salmorra.
Observacions: Tots els camps eren iguals, plens de vinya i el camp voltat d'oliveres. Sempre hi ha hagut arbequina i alguna grossal de tant en tant. Les oliveres al marge. A la zona d'Igualada, la Conca, es feia molt oli, i ara es perdrà tot. La gent no sap esporgar, s'ha d'esporgar amb tisoretes i deixar-ho ben aclarit, no amb destral, les rames han d'arribar prop de terra, i se'ls ha de treure tots els llucs. Està indignat amb els pagesos dels tractors, i que la gent no sàpigui menar la vinya i l'olivera. Hi ha d'haver més olives als baixos que als alts, a l'olivera li agrada molt el sulfat de coure, només cal sulfat de coure i fem. No s'han de deixar créixer cap dalt.
Rubió ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Rubió ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tupina, conservaven el tall de porc confitat. Extracció mecànica (premsat): oli.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tupina, conservaven el tall de porc confitat. Extracció mecànica (premsat): oli.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.