Oleàcies
Olea europaea L.
Hi ha 149 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
149 coincidències amb els filtres actuals
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Els Prats de Rei ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: N'hi havia molt molt poques, quasi cap, igual que ara. No és país d'oliveres, massa fred.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: N'hi havia molt molt poques, quasi cap, igual que ara. No és país d'oliveres, massa fred.
Els Prats de Rei ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Observacions: N'hi havia molt molt poques, quasi cap, igual que ara. No és país d'oliveres, massa fred.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Observacions: N'hi havia molt molt poques, quasi cap, igual que ara. No és país d'oliveres, massa fred.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera palomar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: És la que s'ha fet a la zona del Bruc. És semblant a l'arbequina, però més allargada. Més estreta i llargaruda. Allí no s'hi fa bé l'arbequina.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera palomar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: És la que s'ha fet a la zona del Bruc. És semblant a l'arbequina, però més allargada. Més estreta i llargaruda. Allí no s'hi fa bé l'arbequina.
Òdena ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.