Boraginàcies
Borago officinalis L.
Hi ha 95 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
95 coincidències amb els filtres actuals
Vilajüiga ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles en truita.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles en truita.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
La Selva de Mar ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
Cuita en oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles es mengen arrebossades.
Vall d'Alba ~ Plana Alta
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Com a verdura, formant part de les amanides.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Com a verdura, formant part de les amanides.
Castelló de la Plana ~ Plana Alta
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Com a verdura, formant part de les amanides.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Com a verdura, formant part de les amanides.
Castelló de la Plana ~ Plana Alta
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'utilitzen les fulles en postres per Nadal. Es preparen fregides en oli i arrebossades amb farina, mesclades amb mel.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'utilitzen les fulles en postres per Nadal. Es preparen fregides en oli i arrebossades amb farina, mesclades amb mel.
Serra d’en Galceran ~ Plana Alta
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Vilafranca ~ Alt Maestrat
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Catí ~ Alt Maestrat
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Cuita en oli
Part de la planta: Tija amb fulles/branques
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Arrebossats en farina i fregits en oli amb dos ous de gallina, són les típiques truites de borraines. També, sense ous i ensucrant-ho amb mel.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.