Labiades
Satureja montana L. subsp. montana
Hi ha 80 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
80 coincidències amb els filtres actuals
Arbúcies ~ Selva
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar als guisats, especialment per a la vedella, és una herba molt bona i mata més el gust de la vedella; també per al pollastre.
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar als guisats, especialment per a la vedella, és una herba molt bona i mata més el gust de la vedella; també per al pollastre.
Coll de Nargó ~ Alt Urgell
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Abella de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Abella de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Abella de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Abella de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Abella de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.