Labiades
Satureja montana L. subsp. montana
Hi ha 80 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
80 coincidències amb els filtres actuals
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Feoeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Clariana de Cardener ~ Solsonès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.