Labiades

Satureja montana L. subsp. montana

Hi ha 80 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




80 coincidències amb els filtres actuals

Clariana de Cardener ~ Solsonès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Clariana de Cardener ~ Solsonès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
Clariana de Cardener ~ Solsonès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives es posen a macerar en aigua juntament amb part aèria de Satureja montana. (1) Mescla de llavor i/o part aèria de Foeniculum vulgare, part aèria de Satureja montana i part aèria de Thymus vulgaris emprada com a assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). (2) Assaonador d'olives. Ingredients: Satureja montana (part aèria) i Foeniculum vulgare (part aèria). (3) Assaonador d'olives verdes i/o madures. Inicialment, l'aigua es canvia durant nou dies; seguidament s'afegeix la mesca d'herbes. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi).
Observacions: La majoria dels informants l'identifiquen com a un simple aromatitzant.

Més informació en aquesta web sobre Satureja montana L. subsp. montana

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Satureja montana

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia