Compostes
Chondrilla juncea L.
Hi ha 233 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
233 coincidències amb els filtres actuals
Vilamalla ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides quan són tendres.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides quan són tendres.
Torroella de Fluvià ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen quan són tendres en amanida.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen quan són tendres en amanida.
Saus ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles tendres es mengen amanides.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles tendres es mengen amanides.
Santa Llogaia d'Àlguema ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanida.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanida.
Viladamat ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Es donen als conills quan ja no són bons amanits.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Es donen als conills quan ja no són bons amanits.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En mengen amanides.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En mengen amanides.
Vilajüiga ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Planta sencera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En amanida. El millor era la part enterrada, que era de color blanc i tenia làtex.
Observacions: Les collien de les vinyes, sortien un cop s'havia llaurat la vinya. Ara els herbicides les maten i no n'hi ha gaires.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Planta sencera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En amanida. El millor era la part enterrada, que era de color blanc i tenia làtex.
Observacions: Les collien de les vinyes, sortien un cop s'havia llaurat la vinya. Ara els herbicides les maten i no n'hi ha gaires.
El Pertús ~ Vallespir
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fulles tendres en amanida, bullides o fregides amb ventresca.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fulles tendres en amanida, bullides o fregides amb ventresca.
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan eren velles, les donaven als conills i a les gallines.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Quan eren velles, les donaven als conills i a les gallines.
Sant Climent Sescebes ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Es collien a les vinyes i s'havien d'arrencar amb un ganivet, perquè la part més tendra, la blanca, era enterrada.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Es collien a les vinyes i s'havien d'arrencar amb un ganivet, perquè la part més tendra, la blanca, era enterrada.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.